Reviews-Zen&Ziel

Reactie plaatsen

Reacties

Sjors
5 maanden geleden

Na het oplopen van een hamstringblessure, heb ik besloten om Reiki te proberen in de hoop op een snelle genezing.
Ik heb meerdere Reiki-sessies ondergaan gedurende deze periode. Wat ik merkte was een gevoel van diepe ontspanning en stressvermindering.
Na 3 weken weer gaan sporten zonder problemen of terugval. Geweldig!

Anoniem
3 jaar geleden

Een tijd geleden heeft Annelies mij enkele keren een reikibehandeling gegeven. Ontspanning en rust bracht het mij. In de corona tijd ben ik steeds meer gaan wandelen en ervaarde ik een zeer pijnlijke kuit waardoor ik regelmatig moest stoppen. Ik kwam hierover met Annelies in gesprek en ze gaf aan dat ze op afstand reiki kon geven. Ik stuurde haar een foto en dacht we gaan wel zien of dit werkt. Eerlijk gezegd had ik hier mijn twijfels over. Op een avond dat ik weer aan het wandelen was, speelde de pijnlijke kuit weer op. Maar nam al heel snel weer af. Vreemd dacht ik nog, de dagen erna wandelde ik zonder een pijnlijke kuit. Bijzonder, maar goed fijn dat het over was. Later sprak ik Annelies en vertelde dat de pijn in mijn kuit was weggetrokken. Ze vroeg mij wanneer dit was. We kwamen erachter dat zij precies op het moment van mijn wandeling reiki op afstand gaf. Dit kon geen toeval zijn. Ondertussen wandel ik weer met veel plezier en pijnloos. Natuurlijk speelt het soms nog even op, maar vaak is het ook snel weer verdwenen.
Annelies ik wens je nog veel mooie behandelingen toe en dat je maar veel mensen mag helpen.
If you light a lamp for somebody, it will also lighten your own path.

Peter
3 jaar geleden

Sinds 2 jaar heb ik last van een knieblessure door hardlopen. Na onderzoek in het ziekenhuis en diverse fysiobehandelingen werd het niet beter. Ook een MRI scan gaf geen uitsluitsel.  Al na een paar reiki behandelingen op afstand door Annelies merkte ik een behoorlijke afname van de pijn. Vooral 's avonds wanneer de spieren tot rust komen is dit merkbaar.

Tom
3 jaar geleden

Ik liep 3 jaren met pijn in mijn schouder en rechter kuit.


Voor de schouder had ik inmiddels ook een traject bij de orthopeed doorlopen, maar zonder resultaat.
Dankzij de Reiki van Annelies op afstand is de schouder pijnloos geworden en is mijn kuit een stuk beter tijdens het lopen.

reviews