Tarot- Zen&Ziel

Tarot

Oorsprong tarot

Waar de beginselen van het tarot liggen is niet helemaal duidelijk.  Het is zelfs niet duidelijk waarvoor ze gebruikt werden. Was tarot er om de toekomst te voorspellen of voor vermaak. Sommigen beweren dat de oorsprong in India, China of Perzië ligt, terwijl anderen zeggen dat het uit Italië komt. Wat wel duidelijk is, is dat het kaartspel al in de dertiende eeuw voor            het eerst opgedoken is in Europese documenten en dat de bekendste tarotkaarten uit de vijftiende eeuw stammen.     

Inzicht

Wat kan je met Tarot?

Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. De kaarten geven een kijkje in jouw onderbewustzijn, waardoor je kan zien welke stappen jij kunt zetten om jouw eigen toekomst te creëren. Je blijft dus altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

Consult

Mocht je inzicht willen hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn, of je eigen ontwikkeling ,dan kan je een mail sturen.

Ik heb een aantal gegevens van je nodig, namelijk:

* jouw naam & geboortedatum

* jouw vraag ( hoe duidelijker deze is, hoe duidelijker het antwoord zal zijn)

* wil je een  eenvoudige/uitgebreide legging?

 

Ik zal binnen 5 werkdagen jouw vraag via de mail beantwoorden.

 

Graag vooraf betalen. Dit kan door een overschrijving op : NL04 RABO 0146579399 of door middel van een tikkie.

 

Tarot